Find konfirmationssko

Alt om konfirmation

Generelt

Opdag de skjulte perler på DR TV

DR TV’s katalog rummer en række unikke dokumentarer, der giver indblik i verden omkring os. Fra de fjerne hjørner af kloden til vores egne baghaver, belyser disse film emner, som vi ellers sjældent får indblik i. Oplev fascinerende skildringer af fremmede kulturer, dyreliv og naturens vidundere. Lad dig inspirere og udvide din horisont gennem disse dybdegående, engagerende fortællinger, der tager dig med på en rejse ud over det sædvanlige.

Spændende serier, der holder dig på kanten af sædet

Her er et afsnit til sektionen med overskriften ‘Spændende serier, der holder dig på kanten af sædet’: DR TV byder på et bredt udvalg af spændende serier, der vil holde dig på kanten af sædet. Oplev dramaer som ‘Arvingerne’ og ‘Borgen’, hvor du følger med i politiske intriger og personlige konflikter. For fans af krimigenren er der serier som ‘Forbrydelsen’ og ‘Norskov’, der tager dig med på intense jagter efter gerningsmænd. Uanset om du foretrækker thriller, drama eller krimi, kan du finde spændende indhold på DR TV og lade dig rive med af de velskrevne historier og stærke karakterer.

Underholdende film, der tager dig med på eventyr

Hvis du er på udkig efter film, der tager dig med på eventyr, så er DR TV et godt sted at starte. Her finder du et bredt udvalg af spændende og underholdende film, der fører dig ud på fantastiske rejser. Uanset om du er til storslåede naturskildringer, historiske dramaer eller actionfyldte thrillere, så har DR TV noget, der kan fange din interesse. Og hvis du vil udvide dine muligheder endnu mere, kan du tjekke opdateret liste med de bedste streaming tjenester for endnu flere fantastiske titler.

Børneprogrammer, der lærer og underholder

DR TV har et bredt udvalg af børneprogrammer, der ikke blot underholder, men også lærer børn noget nyt. Blandt de skjulte perler finder man ‘Ramasjang’, som præsenterer et væld af sjove og lærerige indslag. Børnene kan for eksempel følge med i ‘Hvad nu hvis’, hvor de bliver præsenteret for spændende eksperimenter og videnskabelige fænomener. Eller de kan tage med ‘Rejsen til planeten Pluto’ og udforske rummet. Derudover byder DR TV på klassiske børneklassikere som ‘Bamse og Kylling’, der på underholdende vis lærer børn om venskab og følelser. Uanset hvilket program børnene vælger, kan forældrene være trygge ved, at indholdet er aldersrelevant og af høj kvalitet.

Nyheder og aktuelle programmer, der holder dig opdateret

DR TV’s nyhedsprogrammer og aktuelle programmer holder dig altid opdateret på de seneste nyheder og begivenheder. Følg med i TV-Avisen, der giver dig et overblik over dagens vigtigste nyheder, både fra Danmark og resten af verden. Derudover kan du se aktuelle dokumentarprogrammer, der dykker ned i de store samfundsmæssige emner og giver dig en dybere indsigt. Lad dig også inspirere af de mange debatprogrammer, hvor eksperter og meningsdannere diskuterer de vigtigste emner på den politiske og kulturelle dagsorden.

Klassiske tv-shows, der aldrig går af mode

Selvom DR TV tilbyder et væld af nye og innovative programmer, har kanalen også en imponerende samling af klassiske tv-shows, der stadig fascinerer seerne. Programmer som ‘Matador’, ‘Krøniken’ og ‘Rejseholdet’ har stået tidens test og tiltrækker fortsat et loyalt publikum. Disse tidløse serier fanger publikums interesse med deres dybdegående karakterskildringer, komplekse plotlinjer og autentiske skildringer af dansk historie og kultur. Uanset om du er en ny seer eller en genset-veteran, er disse klassikere et must-see på DR TV.

Kreative programmer, der inspirerer din indre kunstner

DR TV har et bredt udvalg af kreative programmer, der kan inspirere din indre kunstner. Uanset om du er interesseret i maleri, fotografi, design eller håndværk, finder du sikkert noget, der tænder din kreativitet. Programmer som ‘Kunstnerens verden’ giver et unikt indblik i kendte kunstneres arbejdsprocesser og tanker bag deres værker. ‘Kreativ Fredag’ byder på spændende DIY-projekter, der let lader sig omsætte i hjemmet. Og i ‘Sæt dit præg’ ser du, hvordan almindelige mennesker skaber fantastiske ting med deres egne hænder. Lad dig inspirere og find din indre kunstneriske flair på DR TV.

Livsstilsprogrammer, der giver dig gode tips til hverdagen

Hvis du er på udkig efter inspiration til at leve et sundere og mere bæredygtigt hverdagsliv, så er der adskillige skjulte perler på DR TV, som du bør tjekke ud. Programmer som “Grøn Lykke” og “Gør Det Selv” giver dig praktiske tips og tricks til at skabe en mere miljøvenlig hverdag – fra madlavning og genbrug til vedligeholdelse af hjemmet. Uanset om du søger at reducere dit madspild, dyrke dine egne grøntsager eller opgradere dit boligindeklima, så finder du værdifuld viden i disse livsstilsprogrammer. Lad dig inspirere og få et nyt perspektiv på, hvordan du kan gøre en forskel i din dagligdag.

Historiske perler, der tager dig med tilbage i tiden

Blandt de skjulte perler på DR TV finder du en række historiske dokumentarer og dramaer, der tager dig med tilbage i tiden. Oplev de dramatiske begivenheder, der har formet vores land, eller få et indblik i hverdagslivet for tidligere generationer. Disse programmer tilbyder en unik mulighed for at fordybe dig i fortiden og få en dybere forståelse for, hvordan vores samfund har udviklet sig. Lad dig rive med af de levende skildringer og bliv klogere på vores fælles historie.

Skjulte skatte, der venter på at blive opdaget

Blandt de mange programmer på DR TV findes der en række skjulte skatte, som venter på at blive opdaget af seerne. Disse programmer byder på en unik oplevelse, hvor man kan fordybe sig i spændende historier, lærerige dokumentarer eller underholdende serier. Nogle af de skjulte perler omfatter eksempelvis den kritikerroste dokumentarserie “Historien om Danmark”, der giver et dybdegående indblik i vores lands fascinerende fortid. En anden gemt skat er den innovative dramaserie “Arvingerne”, som følger en familie gennem generationer og udforsker komplekse menneskelige relationer. Disse og mange andre programmer på DR TV rummer en rigdom af indhold, der er værd at opdage for enhver seer, der søger noget udover det sædvanlige.