Støvler til drenge

støvler

Et par smarte og lækre støvler er altid et godt valg, når du skal vælge dine konfirmationssko. Denne type af sko er uden tvivl lidt et lidt anderledes valg til ens konfirmation, men ikke desto mindre er det et meget stilet valg. Med et par lækre støvler vil du skille dig ud fra mængden og signalere høj klasse på din specielle dag.

Støvler har ikke den samme sportslige fleksibilitet som et par sneakers, men de er uden tvivl skabt til at være behagelige at gå i på en lang dag. Så du skal ikke være nervøs for at vælge denne type af sko.

Fordele ved støvler

1. Støvler er en meget formel sko, der passer perfekt til en konfirmation.

2. Skoen er god i alt slags vejr.

3. Støvler kan også bruges efter konfirmationen som til andre festlige lejligheder, hvor du skal bruge et par formelle sko. Dermed spilder du ikke en masse penge på ”en-gang-sko”.

Vælg støvler hvis..

Du skal vælge støvler, hvis du gerne vil have en stilet sko, der skiller sig ud fra de mange andre konfirmanders valg af sko. Støvler passer med nærmest alt slags tøj, og sørger for at du får et perfekt look på din dejlige dag. Herudover er støvler også et godt valg, fordi du efterfølgende kan bruge skoen til andre fester samt konfirmationer, hvor du skal være fin i tøjet.

Skoen er også rigtig god i alt slags vejr, hvis det nu skulle gå hen og blive regnvejr. Dette ser man hvert år, hvor mange har valgt en ”forkert” sko – i hvert fald i forhold til vejret – og så ender man med at have våde fødder en stor del af dagen.

Men med et par gode støvler, så er du både sikret, at have god stil samtidig med at vejret ikke kommer til at være en ødelæggende faktor. Dette er naturligvis en kæmpe fordel, hvis det nu skulle gå hen og blive dårligt vejr på din konfirmationsdag. Vi krydser naturligvis fingre for at det bliver solskin og lækkert tørvejr, men man kan aldrig vide med det danske vejr.

Skal du have støvler?

Her er 2 gode online shops der sælger støvler:

Stylepit

Se i butik her
Skobox

Se i butik her